Iglični roler – odpravi gube in celulit

Apr 12th, 2011 | Avtor | Kategorija: Celulit

Za lep in zdrav videz kože danes ni potrebno posegati po pripomočkih, ki kožo poškodujejo ali kako drugače umetno vplivajo nanjo. Rešitev – naravnost iz Hollywooda – je sedaj napravica iglični roler – valjček, ki koži povrne elastičnost in gladkost, saj učinkovito odpravi vse nepravilnosti na njej (pomarančno kožo na obrazu, celulit, strije, stare brazgotine in brazgotine, ki nastanejo po operacijah). Pravzaprav se koža obnovi in popravi kar sama, iglični roler jo pri tem le spodbuja, zaradi česar naša koža dobi zdrav in mladosten videz. Terapija z valjčkom je povsem naravna in ne poškoduje kožne povrhnjice kot to naredijo laserske terapije.

Gre za mikrovbode, ki sprožijo naraven mehanizem v telesu.Iglice dermavaljčka oz. igličnega rolerja so dolge od  0,20 do 2.0mm,  valjčke s krajšimi iglicami (0.2, 0.3 in 0.5 mm)  lahko uporabljate doma, pogosto in dlje časa.  Valjčke z daljšimi iglicami (1.0mm, 1,5mm in 2.0mm) je varneje uporabljati v zdravstvenih ustanovah. Med uporabo tako čutite le rahel občutek žgečkanja. Mikrovbodi, ki jih »povzroči« dermaroler, spodbudijo torej tvorjenje novega kolagena v naši koži, zato se sčasoma občutno izboljšajo tekstura, elastičnost in videz kože. Iglični roler izjemno prekrvi kožo, ki je po uporabi mehka, očiščena in sije od zdravja.

Tags: , ,

6 komentarjev
Napiši komentar »

 1. Pozdravljeni

  zanima me ali lahko po uporabi tega rolerja kožo namežeš še s proti celultnimi kremami?

 2. Spoštovani,

  Iglični Roler oz. Derma Roler je novejši izdelek, ki postaja vse bolj priljubljen tudi pri nas v Sloveniji. Gre za valjček s številnimi malimi mikro kirurškimi iglicami. Valjček je pripet na držalu, s katerim ga vozimo po koži. Iglice prebadajo povrhnjico in ranijo zgornjo plast usnjice.

  Terapija z Derma Rolerjem povzroča tvorbo novega kolagena v zgornjih plasteh kože in tako izboljša brazgotine npr. po aknah, strije, madeže, plitvilo gubice in pomlajuje kožo. Terapije so tudi zelo uspešne pri zmanjševanju celulita.

  Po uporabi valjčka lahko čez »ranjeno« kožo lažje prestopajo snovi iz krem, kar naj bi izkoriščali pri zdravljenju plešavosti in vnosu najrazličnejših »pomlajevalnih« snovi v kožo.

  Odgovor na vaše vprašanje je: DA

 3. hvala=)

 4. Prosim. Za dodatna vprašanja smo na voljo.

 5. Kupila sem vaš pripomoček, vendar ne najdem navodil kako ga uporabljati pri celulitu in strijah na zadjici in stegnih.

 6. Spoštovani,

  pišite nam na naslov http://www.roler.si, poslali vam bomo navodila.

  Pri odpravi Celulita in Strij svetujemo uporabo modela z dolžino iglic 0.5mm, valjčkate 2-3x tedensko.

Napiši komentar