Poslovite se od celulita

Jan 11th, 2011 | Avtor | Kategorija: Celulit

proti celulituCelulit je nadležna maščoba, podobna pomarančni koži, ki jo najdemo večinoma na bokih, bedrih in zadnjici. V bistvu gre za v podkožju nakopičeno maščobno tkivo. Eden glavnih vzrokov za nastanek celulita so oslabljene izvorne celice v koži, ki začnejo po 20 letu starosti slabeti in se počasneje obnavljati. Zaradi tega začnejo zadržvetai v sebi več maščobe in strupov, kar ustvarja videz pomarančne kože – celulit.

Najboljši način za odpravo celulita je redna vadba in dobre prehranjevalne navade. Poleg zdravega načina prehranjevanja je pomembna tudi redna telesna vadba. S povečano športno aktivnostjo pospešite krvni obtok in mikrocirkulacijo na prizadetih mestih. Pri vadbi se iz telesa izloča odvečna voda, mišice se okrepijo in dobijo tonus. Posledično je koža videti bolj napeta, gladka in mehka.

V boju proti celulitu pomaga tudi masaža predelov, ki jih je prizadel celulit, saj pospeši mikrocirkulacijo na teh predelih, posledično pa je koža po masaži bolj napeta.

Zmanjševanje maščob v telesu, pospeševanje limfne cirkulacije, vitamini in zdravljenje neuravovešenega estrogena vam bo pomagalo da se boste rešili nezaželjenega celulita.

Tags: ,

Napiši komentar