Osebno trenerstvo

Maj 8th, 2020 | Avtor | Kategorija: Hujšanje

V kolikor bi želeli pri svojih aktivnostih čim bolj in na pravilen način napredovati, vam priporočamo dogovor z osebnim trenerjem. Koliko terminov tedensko in koliko ur na posamezen termin boste izbrali, je seveda v prvi vrsti odvisno od vašega budgeta in cilje, ki jih želite doseči pod vodstvom osebnega trenerja. Ponudbo osebnih trenerjev si lahko ogledate na naslovu https://omisli.si/trenerja/.

Osebno trenerstvo pomeni, da boste vadili na način 1 na 1. To pomeni, da boste sami s trenerjem. Na ta način boste imeli zagotovljeno diskretnost pa tudi možnost hitrejšega napredovanja, saj se bo osebni trener lahko s svojim programom prilagajal izključno vam oziroma bo program treniranja prilagodil vašim potrebam. Pomembno je, da za individualno vadbo izberete usposobljenega in licenciranega trenerja.

Cene za najem osebnega trenerja se gibljejo običajno v razponu od 25 do 40 eur . Osebno trenerstvo je lahko za osebo, ki je usposobljena za izvajanje individualnih treningov, precej donosen posel. Seveda v kolikor si zna osebni trener sam piskati dovolj širok krog strank na stroškovno učinkovit način. Če vzamemo v kalkulacijo nižjo urno postavko (25€), pomeni, da lahko osebni trener v kolikor oddela 8urni delavnik, zasluži 200€/dan. To pomeni 1.000€ tedensko in 4.000 mesečno. Če bi osebni trener zaračunal 40€/h, bi to pomenilo že 320€ dnevnega zaslužka in okoli 6.500 € mesečno. S takšnim zaslužkom pa je osebno trenerstvo lahko že zelo donosen posel.

Vas mika, da bi postali osebni trener? Zavedati se morate, da je potrebno pridobiti ogromno znanja, se udeležiti številnih tečajev in seminarjev, pridobiti ustrezne licence. Vse to seveda tudi veliko stane. To pomeni, da morate imeti za začetek privarčevanega kar nekaj denarja oziroma greste v banko po kredit, da boste lahko investirali vase. Osebno trenerstvo (več tukaj) zahteva na začetku precej odrekanja, so pa sadovi dela in izobraževanja na koncu lahko zelo sladki. Pri tem nimamo v mislih samo finančnega efekta tega poklica ampak tudi zdrav in aktiven življenjski slog.

Tags: ,

Napiši komentar