Prevajanje, s katerim boste izredno zadovoljni

Maj 15th, 2017 | Avtor | Kategorija: Plačane objave

Prevajanje ni nekaj, kar bi lahko počel vsak, saj poleg dobrega poznavanja jezika in predvsem strokovne terminologije zahteva tudi veliko mero posluha za jezik in izkušenj. V prevajalski agenciji Multilingual zato sodelujemo s šolanimi in priznanimi prevajalci, ki so kos še tako zahtevnim jezikovnim izzivom. Vedno se potrudijo, da vam zagotovijo prevajanje na najvišjem nivoju. Za kakovostno in cenovno ugodno prevajanje obiščite prevajalsko agencijo Multilingual iz Ljubljane.

Zagotovimo vam kratke časovne roke
Zavedamo se, da se vam včasih še posebej mudi, zato vam prevajanje do 5 strani besedila zagotovimo že v istem dnevu. Na ta način smo že marsikaterega našega naročnika rešili iz zagate in dokazali, da smo zaupanja vredna prevajalska agencija, s katero se splača sodelovati.

Svojo ponudbo smo prilagodili konkurenčnemu okolju, zato vam lahko zagotovimo izredno ugodne cene, pri čemer hkrati garantiramo najvišjo kakovost. Ponosni smo, da vam lahko pod eno streho zagotovimo prevajanje v več kot 30 jezikov ter poskrbimo tudi za različne jezikovne kombinacije. Po oddanem povpraševanju vas bomo v najkrajšem času kontaktirali ter vam pripravili ugodno ponudbo.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam!

Prevajalci
Prevajalci so zagotovo kader, kjer je sicer ponudbe veliko, manj pa je kakovostnih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami, ki prevajanje zagotavljajo na najvišjem nivoju. S tega vidika smo toliko bolj ponosni na našo ekipo, kjer sodelujejo preverjeni in odlično strokovno podkovani prevajalci z bogatimi izkušnjami.

Naši prevajalci so izurjeni za različna strokovna področja prevajanja, zato so vedno kos vsem izzivom. Besedilo glede na tematiko pošljemo izbranemu strokovnjaku, ki dobro pozna terminologijo in področje prevajanja, tako da vam zagotovi brezhiben končni izdelek, primeren za takojšnjo uporabo.

Top prevajalci
Naši prevajalci vam lahko zagotovijo preverjeno kakovostno prevajanje v več kot 30 jezikov, ena izmed pomembnih prednosti naše prevajalske agencije pa je, da vam poleg visoke kakovosti zagotovimo tudi zelo ugodne cene. Preizkusite nas brez rizika in izkoristite naše darilo dobrodošlice – ob prvem sodelovanju vam priznamo 10 % popust na celotno prevajanje, ne glede na dolžino besedila.

Prevajalci za več kot 30 jezikov!
040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Tags: , ,

Napiši komentar