Se obremenjujete zaradi staranja?

Jun 27th, 2012 | Avtor | Kategorija: Hujšanje

zelena kavaNič več, saj zelena kava Coffee SLENDER pomaga tudi pri tej težavi. Najbolj pomembni sestavini te kave sta namreč klorogenska kislina in t.i. polifenoli, ki vam z vsako zaužito skodelico edinstvene zelene kave prinesejo ogromne količine antioksidantov. Ti imajo mnogo pozitivnih učinkov na telo, kot so upočasnjevanje procesa staranja, preprečevanje mašenja žil, pomoč pri utrujenosti, razstrupljanje telesa, izboljšanje imunskega sistema in drugo.

Še namig za lepšo kožo
Lubenica vsebuje vitamin C in beta-karoten, ki upočasnjujeta staranje kože. Za kožo so dobra tudi jabolka, saj ji dajejo bleščeč lesk in čistijo madeže. To sta torej odlična sadeža, ki jih lahko brez skrbi uživate med glavnimi obroki ter kombinirate s omamno zeleno kavo Coffee SLENDER.

Kdaj so vidni rezultati uživanja kave?
Če želite doseči najboljše rezultate, vam priporočamo, da spijete 3 skodelice kave Coffee SLENDER dnevno in sicer je še najboljše po eno skodelico po vsakem glavnem obroku. To pomeni, ena kava po zajtrku, ena kava po kosilu in ena kava po večerji ali popoldanskem obroku. Če kave ne morete piti v večernih urah, si jo primerno razporedite tekom dneva. V primeru, da imate radi kavo z mlekom ali smetano, jo lahko dodate, vendar pri tem pazite na količino in vsebnost maščob. Pri sladkanju uporabite sladila, ki imajo nizko kalorično vrednost.

Naj zelena kava polepša vaš vsakdanji ritual ter vam s svojimi zdravimi snovmi očisti telo! Mogoče takoj na začetku ne boste opazili nekih bistvenih sprememb, vendar morate vztrajati in vaš zastavljen cilj bo kmalu dosežen. Če ste se trdno odločili za spremembo v vašem življenju, vam bo to uspelo!

Napiši komentar