Brazilska depilacija

Apr 12th, 2013 | Avtor | Kategorija: Hujšanje

Pri brazilski depilaciji odstranimo dlačice s koreninami vred na intimnih predelih. Določeni deli se seveda lahko tudi pustijo, kar pa je odvisno od želje stranke. brazilska depilacija Za odstranjevanje dlačic se uporablja smola ali čebelji vosek.

Brazilska depilacija je za nekatere manj za nekatere bolj boleča. Bolečina je odvisna od vašega praga bolečine. V salonih imajo tudi na voljo anastetike v spreju, ki pridejo v poštev za bolj občutljive.

Da lahko dlačice odstranimo morajo biti dolge vsaj 2-3 milimetre. Kozmetičarka na trak nanese vosek. Dlačice odstrani z enim hitrim potegom v nasprotni smeri rasti dlačic.

Prednost brazilske depilacije je tudi v tem, da so nove dlake tanjše in redkejše. Postopek depilacije traja od 20 do 45 minut. Gladka koža brez dlačic traja nekje od 2-6 tednov. To je odvisno od hitrosti rasti dlačic.

Po opravljeni brazilski depilaciji lahko pride tudi do vraščanja dlačic, čeprav je to bolj redko. Zanjo pa se seveda poleg predstavnic ženskega spola lahko odločite tudi moški. Vaša koža bo po brazilski depilaciji zelo mehka in gladka. Na koži se tudi ne pojavi srbečica ter razdraženost.

Tags: ,

Napiši komentar