Kada je idealno vrijeme za kreme protiv bora?

Nov 18th, 2015 | Avtor | Kategorija: Lepota

protiv-boraŠto se tiče bora i krema protiv bora, uvije se ponavlja isto pitanje – kada je idealno vrijeme za kreme protiv bora? Da li su to kasne dvadesete ili rane tridesete? Bore nisu samo odraz našeg načina života, već su i genetske. Ukoliko imate dobre gene na baku koja ni pod stare dane nije imala izražene bore, postoji vjerojatnost da ih nećete imati ni vi. Međutim, uvijek je dobro preventivno na vrijeme početi sa pravilnom njegom lica kako bi izbjegli prerano starenje kože.Dvadesete su važne za prevenciju protiv bora, nije potrebno koristiti kremu protiv bora.

Dvadesete su godine kada je najvažnije da unosimo dovoljno tekućine u tijelo, brinemo o pravilnoj prehrani i što više vremena provodimo u prirodi, baveći se nekom vrstom rekreacije. Krema koju nanosimo na lice neka bude hidratantna i bogata hranjivim sastojcima sa zaštitnim faktorom (SPF). Na taj način sprječavamo i pomičemo granice starenja kože. Tridesete su godine kada se bore, htjeli mi to ili ne, polako dolaze do izražaja.

Bore na čelu, oko očiju i usana su prve izraženije bore. Korištenjem hidratantne i bogate kreme sa zaštitnim faktorom i dalje će te hraniti svoju kožu, međutim njoj to više neće biti dovoljno. Razmislite o kupovini noćne kreme protiv bora. Naša koža noću odmara i tada joj je potrebna najbolja njega.

Noćna krema protiv bora neka bude kvalitetna. Kod kupovine krema, buditi oprezna i pazite da krema koju ćete nanositi svaku večer ima kvalitetne sastojke koji će vašu kožu dodatno nahraniti. Danas su nam dostupne kreme na biljnoj bazi, sa 100% prirodnim sastojcima. Međutim nije svaka takva krema koja se reklamira dobra.

Obratite pozornost na to da krema ima odgovarajuće certifikate i da su svi sastojci u kremi klinički i dermatološki ispitani. Isto tako preporučamo vam da redovito radite piling kože. Barem 1x tjedno kako bi uklonili mrtve stanice sa kože, odčepili pore i omogućili vašoj koži da ponovo diše.

Četrdesete, pedesete, šezdesete…to su godine gdje nažalost više ne možemo spriječiti starenje kože i nastanak bora. Noćna krema protiv bora više vam neće biti dovoljna. U svoju kolekciju ubacite serum sa kolagenom koji radi lagani lifting lica, dnevnu kremu protiv bora sa zaštitnim faktorom te noćnu kremu protiv bora bogatu hranjivim sastojcima.

Postoje i kremice za područje oko očiju i usana. Ili postoji još jednostavniji način, pronađite idealnu univerzalnu kremu za vaše lice. Kremu koja je hidratanta, bogata hranjivim sastojcima, te nakon nanosa ne ostavlja osjećaj zatezanja na koži. To su univerzalne kreme, koje su namijenjene svakom tipu kože, mogu se koristiti kao dnevna i noćna krema.

Više o Kremi Lux Factor.

Tags:

Napiši komentar