Nasveti kako allstarke lahko nosite tudi na poslovne sestanke

Jul 14th, 2017 | Avtor | Kategorija: Plačane objave

Allstarke z razlogom iz leta v leto ostajajo v samem vrhu najbolj priljubljenih modelov obutve po vsem svetu. Brezčasni čevlji so postali že sinonim za preprosto vsakodnevno obutev, nič čudnega ni, da jih srečujemo na vsakem koraku v vseh kotičkih sveta. S tem, ko jih niso tako široka množica ljudi, se allstarke seveda znajdejo v mnogih okoljih, kamor morda ne spadajo – a se v teh vseeno odlično obnesejo! Kako bi se allstarke obnesle na poslovnem sestanku?

Če se vam zdi, da allstarke ne spadajo v poslovno okolje, se motite. Če jih videvamo na hollywoodskih rdečih preprogah, se bodo gotovo znašle tudi v konferenčnih sobah! Seveda pa je treba poskrbeti, da znameniti čevlji dopolnjujejo posrečeno kombinacijo skrbno izbranih oblačil. Strgane, umazane in počečkane allstarke morda res nimajo kaj početi v poslovnem svetu, še posebej če stojijo po enako neprimernimi oblačili. Za sestanek se raje obujte v čiste allstarke in jih lepo zavežite. Za popolno podobo poskrbi ustrezna obleka – priporočamo elegantna, a sproščena oblačila, v kombinaciji z allstarkami pa verjetno ni potrebe po striktno formalnih kosih.

Če nameravate allstarke uporabljati tudi za poslovne dogodke, potem na to pomislite že pri nakupu čevljev. Na voljo je namreč cela vrsta allstark, ki so bolj ali manj primerne tudi za priložnosti, kjer je garderoba ključnega pomena. Verjetno ne gre posebej poudarjati, da pri izbiri čevljev za ta namen ne gre preveč eksperimentirati – univerzalna izbira so klasične črne allstarke, ki se bodo lepo podale k praktično vsem oblačilom, morda lahko izberete tudi takšne, ki imajo črno tudi kapico. V kombinaciji s svetlejšimi oblačili se bodo dobro obnesle bele allstarke, lahko pa poskusite tudi z bež ali drugimi rahlimi svetlimi odtenki – še posebej, če imate pri pomerjanju čevljev s seboj tudi oblačila, ki jih nameravate za to uporabljati.

Allstarke se torej znajdejo tudi v poslovnem okolju. Seveda pa je treba priznati, da ta obutev ni povsem univerzalna – za posebej svečane dogodke jih raje pustite doma.

Tags:

Napiši komentar