Podaljševanje trepalnic z Jasno Kuljaj

Maj 20th, 2015 | Avtor | Kategorija: Lepota

Si želite zapeljiv pogled, obkrožen z dolgimi, gostimi trepalnicami? Ste se še zjutraj jezile koliko časa vam vzame jutranji make up? Se vam je maskara razmazala? Jo zvečer s težavo odtranite? Potem je prava rešitev za vas Podaljševanje trepalnic, ki je v zadnjih nekaj letih postalo pravi hit. Pobrskajte po spletu ali v ženskih revijah in rešitev bo kot na dlani. Vsekakor vam priporočamo ogled video posnetka z Jasno Kuljaj, ki razlaga zakaj je serum za rast trepalnic odličen produkt.Odpravite se morate le v najbližji in kvaliteten kozmetični salon, ki se ukvarja s podaljševanjem trepalnic in naraven ter čudovit izgled vam je zagotovljen. Usposobljena oseba vam bo znala prav svetovati o tem, kako dolge in goste trepalnice izbrati. Postopek podaljševanja trepalnic traja približno dve uri, ponoviti pa ga morate vsake štiri ali pet tednov, oziroma, ko vam izpade nekaj naravnih trepalnic na katere so s finim lepilom prilepljene umetne, sintetične trepalnice. Na vsako vašo trepalnico vam prilepijo en podaljšek. In ko izpade naravna trepalnica, z njo seveda izpade tudi podaljšek.

In s čim boste najbolj zadovoljne? Najbolj verjetno s tem, da se boste lahko odpovedale dolgotrajnemu ličenju oči, pa tudi temu, da vam ne bo potrebno vsak večer odstranjevati make upa. Tudi dober poznavalec ne bo opazil, da trepalnice niso naravne in vaše. Še vedno pa boste lahko povsem brezskrbne na morju, v bazenu, savni, med jokom…

In na kaj morate biti pozorne? Takih podaljšanih trepalnic ni dobro mastiti z oljnimi kremami ali jih naknadno podaljševati z vodoodpornimi maskarami.

Umetno podaljšane trepalnice vam bodo zagotovile naraven in brezskrben pogled in izgled.

Tags: ,

Napiši komentar